HOUT

Wij frezen houtpanelen voor diverse eindproducten, bijvoorbeeld zwembaddelen, meubels, decoratieve producten en plaatwerk.
Of het nu gaat om een ingewikkelde vorm of een eenvoudig gatenpatroon waarmee u tijd kunt besparen tijdens uw montage, dit alles vormt voor ons geen enkel probleem.
We kunnen in relatief korte tijd omschakelen tussen materiaalsoorten. Dus uitermate geschikt voor kleine- en middelgrote series. De diverse gereedschappen die hiervoor benodigd zijn worden volautomatisch gewisseld. (8 verschillende tools in het gereedschapsmagazijn van de machine).

Markten waarop we ons richten zijn vooral de meubelindustrie, interieur- en standbouw.

Veel gebruikte plaatmaterialen zijn, Berken-Vuren multiplex, Okume, Wisa white en Betonplex.

SCHUIM

We snijden en frezen diverse (technische-) schuimen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan productbescherming door middel van een plaat schuim waarin uw product is uitgespaard. Ingewikkelde contouren of niet, bijna alles is mogelijk.
Perfect voor optimale bescherming van producten, zoals bijvoorbeeld een camera, meetgereedschap en elektronica.
Schuim kan ook toegepast worden als isolatiemateriaal.  Denk hierbij aan tailormade ophangpanelen t.b.v. geluidsisolatie. En als spelmateriaal, bijvoorbeeld voor in zwembaden.

Veel voorkomende schuimen zijn EPS (piepschuim), PE-Foam, Noppenschuim, Polyether en Eva-Foam.

KARTON

We snijden en rillen dozen, schaalmodellen en unieke verpakkingsoplossingen in diverse kwaliteiten en soorten karton.

Ook hier geldt dat de korte insteltijden ons de mogelijkheid bieden om snel van de ene materiaalsoort naar de andere te schakelen. Onze machine is uitgerust om karton te verwerken van 1 mm t/m 12mm dikte, de maximale plaatmaat die wij kunnen verweken is 2700x6000mm.
Wij hebben E-golf, B-golf, C-golf, EB-golf, BC-golf en Triwall in meerdere kwaliteiten op voorraad.
Waar we uniek in zijn, is dat we onder een hoek van 45 graden kunnen snijden, waardoor er een verstek gecreëerd wordt, zodat het product er veel mooier uitziet dan bij het reguliere snijden.

Wij tekenen en produceren diverse standaardmodellen en prototypes, binnen een zeer korte termijn. Daarbij kunnen wij u voorzien van de nodige adviezen.

Heeft u eigen ideeën die u wilt uitvoeren met karton, bijv. meubels, decoratie, beursstands of iets anders?  Vraag ernaar, wij denken graag met u mee!

TEXTIEL

Of het nu gaat om stof, zeil of bannermateriaal, wij snijden uw patronen naar het mooiste resultaat. Wij snijden digitaal dat, wat u met een stanleymes snijdt of met een schaar knipt.
Kleine en grote aantallen kunnen wij makkelijk voor u verwerken. U kunt zelf uw stoffen of materialen aanleveren, zodat we met het juiste materiaal starten naar een perfect eindproduct. We produceren vanaf zowel rollen als losse vellen.
Het werkgebied van onze snijmachine is 2740x3200mm. Om van de rol te produceren voert onze machine volautomatisch het materiaal weer door.