hout

hout

Wij frezen diverse houtpanelen voor diverse eindproducten, bijvoorbeeld zwembaddelen, meubels, decoratieve producten en transportwagens (inlegplaten)
Of het nu gaat om een ingewikkelde vorm of een eenvoudig gatenpatroon waarmee u tijd kunt besparen tijdens uw montage, dit alles vormt voor ons geen enkel probleem.
We kunnen in relatief korte tijd omschakelen tussen materiaal soorten. Dus uitermate geschikt voor kleine- en middelgrote series. De diverse gereedschappen die hiervoor benodigd zijn worden volautomatisch gewisseld. (8 verschillende tools in het gereedschapsmagazijn van de machine).

Markten waarop we ons richten zijn vooral de meubelindustrie, interieur- en stand-bouwers.

Veel gebruikte plaatmaterialen zijn, Berken-Vuren multiplex, Okume, Wisa white en Betonplex.

schuim

schuim

We snijden en frezen diverse (technische-) schuimen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan product bescherming door middel van een plaat schuim waarin uw product is uitgespaard. Ingewikkelde contouren of niet, bijna alles is mogelijk.
Perfect voor optimale bescherming van producten, zoals bijvoorbeeld een camera, meetgereedschap, elektronica.
Schuim kan ook toegepast worden als isolatiemateriaal. Denk hierbij aan tailormade ophangpanelen t.b.v. geluidsisolatie. En als spelmateriaal, bijvoorbeeld voor in zwembaden.
Veel voorkomende schuimen zijn EPS (piepschuim), Pe-Foam, Noppenschuim, Polyether,Eva-foam.

karton

karton

We snijden en rillen dozen, schaalmodellen en unieke verpakkingsoplossingen in diverse kwaliteiten en soorten karton.
Ook hier geldt dat de korte insteltijden ons de mogelijkheid bieden om snel van de ene soort materiaal naar de andere soort te schakelen. Onze machine is uitgerust om karton te verwerken van 1 mm t/m 12mm dikte, de maximale plaatmaat die wij kunnen verweken is 2700x6000mm.
Wij hebben E-golf, B-golf, C-golf, EB-golf, BC-golf en Triwall in meerdere kwaliteiten op voorraad.
Waar we uniek in zijn is, dat we onder een hoek van 45 graden kunnen snijden, waardoor er een verstek gecreëerd wordt, zodat het product er veel mooier uitziet dan bij het reguliere snijden.
Wij tekenen en produceren diverse standaardmodellen en prototypes, binnen een zeer korte termijn. Voorzien van advies op het gebruik.
Heb je eigen ideeën die je wilt uitvoeren met karton, bijv. meubels, decoratie, beursstands of iets anders? Vraag er naar, wij denken graag met u mee!

textiel

textiel

Of het nu gaat om stof, zeil of banner-materiaal, wij snijden uw patronen naar het mooiste resultaat, dus bent u klaar met uw schaar?
Vraag er bij ons naar, wij snijden digitaal dat, wat u met een stanleymes snijdt of met en schaar knipt.
Kleine tot grote aantallen kunnen wij makkelijk voor u verwerken. U kunt zelf uw stoffen of materialen aanleveren zodat we met het juiste materiaal starten naar een perfect eindproduct. We produceren vanaf zowel rollen als losse vellen.
Het werkgebied van onze snijmachine is 2740x3200mm om van de rol te produceren voert onze machine vol automatisch het materiaal weer door.