HET ONTSTAAN VAN NOVA PLOT

Onze oorsprong ligt in de productie van verpakkingen. Na een periode van snelle groei hebben we de balans weer gevonden tussen efficiëntie en creativiteit. De keuze voor de Zundcutter werd gemaakt. Een machine die in te zetten is als een Zwitsers zakmes voor enorm veel verschillende materialen. Hiermee waren we weer baas over onze processen. De visie die we hebben kwam in een stroomversnelling.  Lekker doen waar je goed in bent en creatief bezig zijn. Dit betekent dat we nu hand in hand met onze opdrachtgevers producten en concepten proberen vorm te geven. Dit kan natuurlijk ook als loonsnij- en loonfreeswerk.

ONZE WERKWIJZE

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel met korte lijnen en een helder doel. Belangrijk is dat we duidelijk hebben wat er van elkaar verwacht wordt. Wij verzorgen en begeleiden het hele traject. Daarbij kunnen wij indien nodig, gebruik maken van de expertise van onze relaties.
Tekenen? 3d printen? Rotatiegieten? Frezen?  Snijden? Lassen? Boren? Zagen?
Met bovenstaande productiemethoden hebben we reeds ervaring en de rest willen we graag leren. Kennis delen en vergaren; het mooiste wat er is.

Hebt u een idee wat u wil ontwikkelen, maar heeft u de kennis of middelen niet om het uit te werken?
Samen komen we verder!

 

ONZE DOELSTELLING

Wij streven ernaar om te blijven leren van- en met elkaar.
Mooie dingen maken en bedenken in een ongedwongen sfeer waar ruimte is voor ieders sterke en minder sterke kanten.
Een gezellige en leuke club mensen waar we mee vooruit kunnen komen!